Autism, ABA

CURS DE INFORMARE ABA

CENTRU MEDICAL IOANA, in colaborare cu firma producatoare de materiale educationale EDURELLE, in cadrul CAMPANIEI DE INFORMARE asupra problematicii autismului si tehnicilor de interventie in autism, invita parintii dar si specialistii care lucreaza cu copiii cu autism la al doilea curs de informare:

TEHNICI DE TERAPIE COMPORTAMENTALA APLICATA LA COPILUL MIC CU AUTISM (2 – 6 ani)

Data: 5 aprilie 2008
Locatia: Bucuresti, Centrul Medical Ioana, B-vdul N. Titulescu, nr. 80, bl. 1A, sc. A, et. 1, ap. 4, interfor 04, sector 1 (statia de metrou Basarab)
Durata: 4 ore (9.00 – 13.00)

Tematica si programul cursului:

9.00 – 10.00 Caracteristici si semne ale autismului la diferite varste, Evaluarea abilitatilor copilului la intrarea intr-un program de terapie ABA.
10.00 – 10.15 pauza de cafea
10.15 – 12.00 Programele terapiei comportamentale (selectiv) in functie de nivelul la care se afla copilul. Programe specifice pentru copiii verbali si nonverbali.
12.00 – 12.15 pauza de cafea si prezentarea cu vanzare a materialelor Edurelle speciale pentru terapia ABA.
12.15 – 13.00 sesiune de intrebari si raspunsuri
* Se ofera suport de curs.

Organizatori si colaboratori:
Daniela Martinescu (Cucuruz) – psiholog, specializare in recuperarea si terapia copiilor cu autism (ABA)
Ioana Popescu – psihiatru, specializare in psihiatrie pediatrica
Gabriela Negoescu – psiholog, specializare in logopedie
Anca Neagu – psiholog, specializare in terapia comportamentala la copiii cu autism si sindrom Asperger

Termenul limita de inscriere: joi 3 aprilie
Informatii si inscriere: mail, tel: 0753.055.852
Taxa de participare: 50 ron

Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti FORMULARUL DE INSCRIERE, (http://autismro.wordpress.com/category/evenimente/ ) completat la adresa terapie_in_autism@yahoo.com, pana joi, 3 aprilie 2008

Anunțuri

8 comentarii

Din categoria WORKSHOP-uri

8 răspunsuri la „Autism, ABA

 1. Irina

  Am mai scris o data, dar nu am primit niciun raspuns. Cunoasteti pe cineva care practica terapia ABA la Chisinau? Eu am o fetita care are simptome de autism si retinere in dezvoltare, dar specialistii de la noi diagnosticheaza autismul doar de la virsta de 5 ani. Poate ati facut cursuri impreuna cu cineva din Chisinau.

 2. Anca Neagu

  Buna seara,
  Imi pare rau daca intrebarea dvs. a ramas fara raspuns data trecuta. Incerc pe cat posibil sa raspund tuturor mail-urilor. Din pacate nu cunosc pe nimeni din Chisinau.
  Nu trebuie neparat sa aiba diagnostic ca sa poata incepe terapia. Indiferent care este diagnosticul terapia nu are cum sa faca rau. Sper sa gasiti totusi pe cineva si sa va apucati de treaba, cu cat mai devreme cu atat mai bine pentru copil
  Numai bine!

 3. Dumitru Cristina

  Pt Irina din Chisinau,
  Daca imi lasi un email iti pot trimite materiale ca sa le citesti si sa incepi sa lucrezi tu singura cu copilasul tau, pana gasesti un specialist.Sunt interesnte materialele. Astept o adresa de email, mess.

 4. Mihaela

  As dori si eu sa fac eu asemenea curs dar nu stiu unde sa ma adresez.am aflat prea tarziu de un adesemea curs siimi pare rau.unde intru sa aflu mai multe informatii depsre urmatoarele cursuri?

 5. Anca Neagu

  Cred ca te mai poti inscrie inca la cel cu experti ABC – Applied Behavior Consultants, California (12-14 iunie 2008, Bucuresti). Vom mai avea si noi cursuri despre Terapia comportamentala insa deocamdata nu stiu care va fi data urmatorului curs.

 6. IACOB ANCA

  poate ajuta acest program un copil cu dificultatii devorbire

 7. Lilia

  PENTRU IRINA, Buna, ma numesc Lilia, si la moment locuiesc in chisinau, dar am facut studiile in romania, si am lucrat cu copiii cu autism , dupa programul ABA, daca te mai intereseaza scrie te rog pe mailul meu lilia_txt@yahoo.com

 8. Sabina Negru

  Pentru Irina,
  Practic Terapia ABA de 5 ani. Am lucrat (lucrez in prezent) cu copii cu autism si alte defeciente cu virsta cuprinsa 2 – 11 ani. Am fost antrenata in SUA (2004) si Marea Britanie(2007), am participat la seminare cu tematica autismului in Romania si Chisinau. Locuiesc la Chisinau. Nu ezitati sa ma contactati, cu orice intrebari la sabina.negru@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s