A.T.C.A.

Asociatia ATCA (Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata) a fost infiintata de un grup de psihologi si psihopedagogi care au ca principala activitate lucrul cu copii cu tulburari de dezvoltare, aplicand terapia comportamentala si cognitiv comportamentala.

Asociatia se adreseaza in primul rand tinerilor absolventi ai Facultatii de Psihologie si Stiinte ale educatiei, sectiile Psihopedagogie speciala, Psihologie, Asistenta sociala si facultatilor adiacente care au in comun problematica copilului cu tulburari de dezvoltare in general si in special a celor cu tulburari pervazive de dezvoltare.

In al doilea rand ATCA se doreste a fi un sprijin in orientarea profesionala a studentilor acestor facultati, in dezvoltarea lor profesionala si personala.

De asemenea ATCA se adreseaza parintilor copiilor cu deficiente si tulburari pervazive de dezvoltare, dar si comunitatii prin informare atat despre ceea ce inseamna aceste tulburari si deficiente, cat si despre metodele de terapie adecvate si aplicarea lor.

ATCA este o organizatie care promoveaza problematica copiilor cu deficiente si tulburari de dezvoltare si a familiilor acestora, precum si a psihopedagogilor, psihoterapeutilor si psihologilor care lucreaza in acest domeniu.

Pentru a va putea inscrie in asociatie vizitati site-ul http://www.asociatiatca.ro

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Anunturi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s