Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala si analiza aplicata a comportamentului in tulburarile de spectru autist

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata in colaborare cu  Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania si Centru SENS, Braila organizeaza

 CURSUL DE FORMARE CONTINUA

„Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala si analiza aplicata a comportamentului in tulburarile de spectru autist”

Coordonator stiintific: Prof.univ.dr. Daniel David

Cursul va fi sustinut de Anca Dumitrescu (Neagu), psihoterapeut si consultant ABA, acreditat BCBA (Board Certified Behavior Analyst) si Claudia Matei, psihopedagog si coordonator plan de interventie.

Cursul este acreditat cu 42 de credite de Colegiul Psihologilor din România.

Descrierea cursului – cursul se adreseaza specialistilor care lucreaza in domeniul tulburarilor de spectru autist. Pot participa deasemenea si studenti sau parinti ai copiilor cu tulburari de spectru autist (insa fara a primi credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania– se va primi doar adeverinta de participare). Cursul se va baza pe demonstratii practice astfel incat la final cunostintele dobandite de participanti sa aiba o aplicabilitate cat mai mare.

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor avea ca tema intocmirea evaluarii si a planului de interventie si vor beneficia de supervizare  in realizarea acestora.

Perioadele de sustinere a cursului – 2 module:

–  Modulul I va fi sustinut in 22, 23, 24 noiembrie 2013 – (vineri – 13.00 – 19.00, sambata 9.00 – 16.00, duminica 9.00 – 16.00)

–  Modulul II va fi sustinut in 12, 13, 14 decembrie 2013 – (joi – 14.00 – 20.00, vineri 9.00 – 16.00, sambata 9.00 – 16.00)

Numarul de cursanti:  20

FINALITATEA: diploma oferită de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania. Credite vor primi doar psihologii cu drept de liberă practică. Pentru a primi cele 42 de credite este necesara participarea la ambele module ale cursului

Participantii vor primi suportul de curs, in fomat electronic.

Locatie: Braila, Str. Unirii nr 72, Centrul Sens

Taxa unui modul este 550 lei

Se va achita o taxa de 200 lei, la inscriere, iar diferenta se va achita in momentul sustinerii primului modul (la fel se va proceda si pentru urmatorul modul).

Plata cursului se va face in contul RO54BPOS72706983451RON01, deschis la BancPost, Agentia Tineretului pe numele Cabinet individual de psihologie Neagu Ancuta.

Persoana de contact:

Psih. Anca Dumitrescu

mail: anca.dumitrescu@asociatiatca.ro

tel: 0743 145 559

Plata avansului poate fi facuta si in numerar la sediul Centrului Sens.

Persoana de contact Braila:

Psi. Iuliana Drogeanu

Tel: 0747990926

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s